![]()
آخرین ارسالی ها
|
| Plugin By Hamed |
|
برگردوندن مطالب
|
|
02-17-2010, 11:29 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: 02-19-2010 02:23 PM توسط Admin.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
برگردوندن مطالب
با سلام خدمت همه دوستان عزیز . متاسفانه همینطور که می دونید با مشکلی که برای سرور انجمن پیش اومد مطالب 2-3 ماه اخیر انجمن حذف شد .
من با بررسی بک آپ ها م تونستم بک آپ یک ماه و نیم قبل رو پیدا کنم اما بازم زیاد فرقی نکرد مطالب یک ماه و نیم قبل حذف شده . متاسفانه پشتیبانی دیشب بهم خبر بدی داد اونم اینکه نمیشه مطالب رو برگردوند . قصد شکایت داشتم اما دیدم فرقی هم نمی کنه به حالمون . فقط از دوستانی که ظرف این چند مدت عضو شده بودن و دوستانی که مطالب زیبایی گذاشته بودن خواهش می کنم با جدیت بیشتری کار رو ادامه بدن . انشالله به زودی با دامین دات کام و قالب جدید انجمن رو سرو سامانی خواهم داد . اما تا اون موقع دوستان کمک کنند . به قول دوستمون همینک نیازمند یاری سبزتون هستیم . بازم شرمندم . خدا می دونه خودم حسابی اعصابم بهم ریخت . چند تا سایت دیگمم همین مشکل رو دارن ولی دلم واسه اونا نمی سوزه . اما.. بازم ممنون مرامنامه تالار Mehdi.Keshtegar@Gmail.Com
|
|||
|
02-20-2010, 04:06 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: برگردوندن مطالب
آقا مهدی و دیگر دوستان سلام .
این مشکل همه دوستان هست و انشالله همه دوستان تلاش کنند با هم تا این مساله به خاطره ها سپرده بشه و به روند رو به رشد انجمن آسیب نرسونه . من پیشنهاد می کنم مهدی جان هر هفته بک آپ انجمن رو بگیر . سایت های دیگه رو هم دیدم انشالله اونارم حل می کنی . دامنه دات کام و قالب جدید رو خوب اومدی . منتظریم داداش |
|||
|
|
|