![]()
آخرین ارسالی ها
|
| Plugin By Hamed |
|
قصه غصه ندا آخر شد
|
|
12-20-2009, 02:41 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قصه غصه ندا آخر شد
فیلم با کیفیت بهتر با حجم حدود ۹۷MB را می توانید از اینجا
دانلود کنید کیفیت پایین احتمالا تو تلوزیون دیدید. و در آخر نمی خواستم آپ کنم ولی میخواستم به دوستانی که خیلی لمپنی کردن بگم که همتون بازیچه اید. بازیچه یه عده ای که خودتون هم نمی شناسید. سبز شده رنگ ریا مهدی بیه مهدی بیا همین. ?? ?? ?? ?? ???? ?? ??????? ???? ???? ??? ????. ???? ???(?) ????? ??? ?????? ???? ??? ??? ?? ?? ??? ???? ??? ?? ?? ??? ?? ???? ? ????? ???????
???? |
|||
|
12-20-2009, 03:20 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: قصه غصه ندا آخر شد
ندا رو خودشون کشتن و ازش فیلم گرفتن تا مثلا ابرو ریزی کنن.
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش / بازجوید روزگار وصل خویش |
|||
|
12-20-2009, 09:45 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دردیست که با چشم خودم می بینم
دوستان، این دفعه دومیه که ازتون خواهش می کنم از طرح مباحث التهابی خودداری کنین ... فکر می کنم بهتره به جای نظر دادن در مورد مسائلی که در موردش اطلاع کافی نداریم و از نزدیک شاهدش نبودیم، به چالش های سیستان خودمون که داریم با گوشت و پوست لمسش می کنیم فکر کنیم تا همه و با هر طیف فکری بتونیم دست به دست هم بدیم و به حال و روز سیستان درد کشیده مون برسیم . با تشکر
|
|||
|
|
12-30-2009, 11:55 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
واقعا من هم موافقم
|
|||
|
04-16-2010, 06:29 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی
اگرچه کاملا با نظر آقا حامد در خصوص پرداختن به مسایل زیر بنایی و اساسی سیستان موافقم اما خالی از لطف نیست تا بدین نکته متذکر شوم که: نباید مباحث مطرح شده ی س ی اس ی که خواستگاه شعور اجتماعی و خرد جمعی افراد است را نادیده گرفت شاید پرداختن به این گونه مسایل با اهداف غایی و بلند مدت این درگاه الکترونیکی سازگاری و همخوانی نداشته باشد اما در صورت امکان اگر انجمنی برای مطرح شدن اینگونه مباحث ایجاد و مدیریت صحیحی بر ارسال های انجام شده صورت پذیرد امید آن می رود که ذهن خلاق دوستان برای تحلیل مسایل فرارو خلاق تر گردد از طرفی در بسیاری موارد هم ؛هم ولایتی های بزرگوارم از حربه های رسانه ای وقربانی شدن در برنامه های مدون از پیش طراحی شده ی رسانه های داخلی وغربی مصون خواهند ماند ؛ چراکه به زعم بنده هیچ رسانه ای در جای جای این کره ی خاکی بی هدف دنبال نمی شود! با بینشی عظیمی که در سرشت پاک سیستانیان سراغ دارم درصد هرگونه کج روی و بیغوله رفتن در این زمینه را بسیار ناچیر می پندارم . در پایان امیدوارم این پیشنهاد بنده نیز مانند سایر پیشنهاداتم ذر گستره ی عظیم موارد ارسالی فنا نشده حداقل پاسخی شایسته از سوی مدیریت محترم این تارنما دریافت کنم پایدار باشید صیاد ارزش نهايي هر فرد به اندازه ي حرف هايي است كه براي نگفتن دارد...!!! |
|||
|
|
|