زمان جاری: 09-09-2010, 06:04 AM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

[-]
آخرین ارسالی ها
جایگاه سيستان در جريانات فرهنگی ، سياسی ، هنری و اجتماعی يک قرن اخير ايران
شروع کننده:پيام آخرین ارسال توسط:محمد پاسخ ها:3 فرهنگ، هنر و ادبيات مشاهده:60 زمان:امروز
دانلود نسخه جدید نرم افزار "واژه نامه سیستانی" نسخه ی بتا
شروع کننده:K1nG آخرین ارسال توسط:K1nG پاسخ ها:71 دیکشنری لغات سیستانی مشاهده:1645 زمان:دیروز
كارگروه تدوين، گردآوري و دسته بندی لغات
شروع کننده:K1nG آخرین ارسال توسط:Goche Sisto پاسخ ها:39 دیکشنری لغات سیستانی مشاهده:898 زمان:دیروز
سیستانه ها (طنز)
شروع کننده:Goche Sisto آخرین ارسال توسط:Goche Sisto پاسخ ها:74 فرهنگ، هنر و ادبيات مشاهده:1876 زمان:دیروز
نبرد رستم و جومونگ
شروع کننده:هامون آخرین ارسال توسط:Admin پاسخ ها:2 فرهنگ، هنر و ادبيات مشاهده:50 زمان:دیروز
تصاویری از قبرستان جدید شهر زابل
شروع کننده:Zygote.Green آخرین ارسال توسط:Zygote.Green پاسخ ها:3 مکان ها مشاهده:77 زمان:دیروز
احتمال دعوت دروازه بان تیم امید سجاد به تیم ملی فوتسال معلولین
شروع کننده:farhad آخرین ارسال توسط:K1nG پاسخ ها:1 اخبار ورزشی سیستان مشاهده:21 زمان:دیروز
افتخارات سیستان 1
شروع کننده:sistancenter آخرین ارسال توسط:هامون پاسخ ها:3 فرهنگ، هنر و ادبيات مشاهده:241 زمان:دیروز
بحث و بیت ها
شروع کننده:Goche Sisto آخرین ارسال توسط:حاجی حسینی پاسخ ها:87 فرهنگ، هنر و ادبيات مشاهده:2068 زمان:09-07-2010
شش تایی ها(دربی 16 شهریور 1352)
شروع کننده:farhad آخرین ارسال توسط:farhad پاسخ ها:0 اخبار ورزشی ایران و جهان مشاهده:16 زمان:09-07-2010
سوريان براي پنجمين بار قهرمان جهان شد
شروع کننده:farhad آخرین ارسال توسط:farhad پاسخ ها:0 اخبار ورزشی ایران و جهان مشاهده:16 زمان:09-07-2010
استاد بهاری(مولف کتاب سیستانیکا)اجازه استفاده از "کتاب سیستانیکا" را دادند
شروع کننده:K1nG آخرین ارسال توسط:هامون پاسخ ها:13 دیکشنری لغات سیستانی مشاهده:140 زمان:09-07-2010
معرفی تعدادی از دانشمندان و شاعران سیستانی
شروع کننده:هامون آخرین ارسال توسط:K1nG پاسخ ها:1 فرهنگ، هنر و ادبيات مشاهده:47 زمان:09-07-2010
سکستان_سجستان_سیستان
شروع کننده:هامون آخرین ارسال توسط:هامون پاسخ ها:0 فرهنگ، هنر و ادبيات مشاهده:19 زمان:09-07-2010
بازی های سیستان
شروع کننده:sistoni آخرین ارسال توسط:Zygote.Green پاسخ ها:3 فرهنگ، هنر و ادبيات مشاهده:264 زمان:09-07-2010
Plugin By Hamed

قصه غصه ندا آخر شد

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

قصه غصه ندا آخر شد
12-20-2009, 02:41 PM
ارسال: #1
قصه غصه ندا آخر شد
فیلم با کیفیت بهتر با حجم حدود ۹۷MB را می توانید از اینجا
دانلود کنید

کیفیت پایین

احتمالا تو تلوزیون دیدید.
و در آخر نمی خواستم آپ کنم ولی میخواستم به دوستانی که خیلی لمپنی کردن بگم که همتون بازیچه اید. بازیچه یه عده ای که خودتون هم نمی شناسید.
سبز شده رنگ ریا مهدی بیه مهدی بیا همین.

?? ?? ?? ?? ???? ?? ??????? ???? ???? ??? ????. ???? ???(?)

????? ??? ?????? ???? ??? ??? ?? ?? ??? ???? ??? ?? ?? ??? ?? ???? ? ????? ???????
????
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
12-20-2009, 03:20 PM
ارسال: #2
RE: قصه غصه ندا آخر شد
ندا رو خودشون کشتن و ازش فیلم گرفتن تا مثلا ابرو ریزی کنن.

هر کسی کو دور ماند از اصل خویش / بازجوید روزگار وصل خویش
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
12-20-2009, 09:45 PM
ارسال: #3
دردیست که با چشم خودم می بینم
دوستان، این دفعه دومیه که ازتون خواهش می کنم از طرح مباحث التهابی خودداری کنین ... فکر می کنم بهتره به جای نظر دادن در مورد مسائلی که در موردش اطلاع کافی نداریم و از نزدیک شاهدش نبودیم، به چالش های سیستان خودمون که داریم با گوشت و پوست لمسش می کنیم فکر کنیم تا همه و با هر طیف فکری بتونیم دست به دست هم بدیم و به حال و روز سیستان درد کشیده مون برسیم . با تشکر

تشکر شده توسط : اوشیدا
12-30-2009, 11:55 AM
ارسال: #4
واقعا من هم موافقم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
04-16-2010, 06:29 AM
ارسال: #5
دوستان گرامی
اگرچه کاملا با نظر آقا حامد در خصوص پرداختن به مسایل زیر بنایی و اساسی سیستان موافقم اما خالی از لطف نیست تا بدین نکته متذکر شوم که:
نباید مباحث مطرح شده ی س ی اس ی که خواستگاه شعور اجتماعی و خرد جمعی افراد است را نادیده گرفت
شاید پرداختن به این گونه مسایل با اهداف غایی و بلند مدت این درگاه الکترونیکی سازگاری و همخوانی نداشته باشد اما در صورت امکان اگر انجمنی برای مطرح شدن اینگونه مباحث ایجاد و مدیریت صحیحی بر ارسال های انجام شده صورت پذیرد امید آن می رود که ذهن خلاق دوستان برای تحلیل مسایل فرارو خلاق تر گردد
از طرفی در بسیاری موارد هم ؛هم ولایتی های بزرگوارم از حربه های رسانه ای وقربانی شدن در برنامه های مدون از پیش طراحی شده ی رسانه های داخلی وغربی مصون خواهند ماند ؛ چراکه به زعم بنده هیچ رسانه ای در جای جای این کره ی خاکی بی هدف دنبال نمی شود!
با بینشی عظیمی که در سرشت پاک سیستانیان سراغ دارم درصد هرگونه کج روی و بیغوله رفتن در این زمینه را بسیار ناچیر می پندارم .
در پایان امیدوارم این پیشنهاد بنده نیز مانند سایر پیشنهاداتم ذر گستره ی عظیم موارد ارسالی فنا نشده حداقل پاسخی شایسته از سوی مدیریت محترم این تارنما دریافت کنم
پایدار باشید
صیاد

ارزش نهايي هر فرد به اندازه ي حرف هايي است كه براي نگفتن دارد...!!!
 تشکر شده توسط : ساهره
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: